Naš tim

Spajanjem odvjetnikovog dugogodišnjeg pravnog iskustva i mladenačke proaktivnosti odvjetničkih vježbenika, Odvjetnički ured Mladen Ćorić pruža usluge pravnog savjetovanja i zastupanja u područjima trgovačkog, građanskog i zemljišnoknjižnog prava, kao i u postupcima ovrhe, predstečaja i stečaja.

Odvjetnik Mladen Ćorić

Odvjetnik Mladen Ćorić diplomirao je xyxy. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu, a pravosudni ispit položio je xyxy. godine. Sudski vježbenik od do Od 1986. do 1993. pružao je pravne usluge kao samostalni odvjetnik u Sarajevu.

Od 1993. do 2004. godine radio je u Zagrebačkoj banci d.d., najprije kao pravni savjetnik, a zatim kao zamjenik direktora Direkcije pravnih poslova.

Kao samostalni odvjetnik na području Republike Hrvatske djeluje od 2004. godine.

Bogato iskustvo u bankarskom sektoru stekao je pružanjem svakodnevne pravne podrške u radu Zagrebačke banke i njenih povezanih društava, ali i sudjelovanjem u velikim investicijskim projektima koje je Zagrebačka banka financijski pratila. Za UniCredit Leasing Croatia d.o.o. izradio je ugovore o leasingu zagrebačkih niskopodnih tramvaja, što je Leasing Life Magazine  nagradio nagradom ˝Deal of the Year˝ xyxy. godine.

U svojoj odvjetničkoj praksi odvjetnik Mladen Ćorić nastoji se stalno usavršavati pohađanjem brojnih stručnih radionica i seminara, praćenjem hrvatske sudske prakse i pravne doktrine, kao i europskog zakonodavstva i prakse.

Odvjetnička vježbenica Ana Marija Kunović

Ana Marija Kunović je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine magna cum laude. Kao studentica je bila demonstratorica na Katedri za građansko procesno pravo te je sudjelovala na studentskom natjecanju Moot Court Croatia.

 U Odvjetničkom uredu Ćorić radi kao odvjetnička vježbenica od 2015. godine, a 2017. godine položila je i pravosudni ispit.

Govori hrvatski, engleski i španjolski.

Odvjetnička vježbenica Lucija Ćorić

Lucija Ćorić diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Kao studentica 2013. godine sudjelovala je na međunarodnom studentskom natjecanju Philip C. Jessup International Moot Court

Competition, koje se održalo u Washingtonu, u SAD-u. Također je bila demonstrator na katedri za Europsko javno pravo.

U sklopu studentskog programa „Erasmus“ provela je ljetni semestar 2012. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Lisabonu.

Od 2014. godine radi kao odvjetnička vježbenica, a 2016. godine položila je pravosudni ispit.

Odvjetničkom uredu Mladen Ćorić pridružila se u studenom 2017. godine.

Jezici: hrvatski, engleski, talijanski, portugalski, njemački i francuski.